Welkom

Welkom op de webpagina van Afrikaanse dans- en percussie vereniging Amali. Wekelijks verzorgen we Afrikaanse dans-/ en percussielessen in "Plaza" in Ermelo voor kinderen en volwassenen.

Nieuwe Serie Djembé-lessen

Elke woensdagavond stijgen er Afrikaanse klanken op uit de kelder van Plaza aan het Raadhuisplein in Ermelo. Onder leiding van M'Bemba Touré probeert een enthousiaste groep leerlingen echte Afrikaanse ritmes te spelen op de djembé. Dat is soms best moeilijk, maar M'Bemba geeft vriendelijk aanwijzingen en moedigt iedereen aan. De voldoening is groot als uiteindelijk het ritme door de hele groep 'strak' gespeeld wordt. Deze lessen worden georganiseerd door Amali, de Afrikaanse dans- en percussievereniging in Ermelo.

Op woensdag 24 november start er een nieuwe serie lessen en er is nog plaats voor nieuwe leerlingen. Van 19.30 uur tot 20.45 uur is er die avond een kennismakingsles; iedereen die graag op een djembé wil (leren) spelen is van harte welkom. De vereniging beschikt over een aantal djembés die, in overleg, in de lessen gebruikt kunnen worden.

Deelname aan de kennismakingsles kost voor volwassenen 7,50 euro en voor jongeren tot 18 jaar 4,- euro. Wie daarna nog meer wil leren kan zich inschrijven voor de serie van 9 lessen (tot aan de voorjaarsvakantie). Deze lessen-serie kost 81,- euro voor volwassenen en voor jongeren 54,- euro.
Aanmelden voor de kennismakingsles kan met een telefoontje of een sms naar: 06 49740318.